934 224 640

Infants feliços

Infants feliços

El més important és aconseguir que cada infant arribi content a la Llar i marxi amb un somriure a casa.

Psicomotricitat i piscina

 Proposem diferents activitats que impliquen el moviment del cos: saltar, córrer, fer equilibris, grimpar…sembla fàcil, però no ho és pas tant. A mes, de forma opcional, es por fer piscina al Club Esportiu Mediterrani, al mateix carrer de l’escola. Una bona manera de que agafin confiança al medi aquàtic.

Ens endinsem. Com?

Sortides: Amb els més grans de la Llar, els “Dofins” i les “Balenes”, fem alguna sortida no gaire lluny: anem mercat de Sants, a la granja o al parc. És una manera diferent d’aprendre i compartir amb tot el grup. Projectes: observem els interessos dels infants i els proposem contestar una pregunta sobre una temàtica […]

El joc

És el mitjà pel qual desenvolupen habilitats intel·lectuals, físiques, emocionals i socials; jugant també s’aprèn. Apostem molt pel moviment lliure,donant a l’infant l’oportunitat de ser autònom, de descobrir per sí mateix sense la intervenció de l’adult.

Experimentació

Intentem apropar sempre la natura als infants, oferint-los elements propis de cada estació amb diferents textures, olors i colors per tal que manipulin i experimentin a través dels sentits.

Cuina pròpia

Ens adaptem a les necessitats de cada infant; si menja sòlid, triturat, ambdós o té alguna dieta especial. Hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar dies esporàdics comprant un tiquet a la recepció de l’escola.

Una segona casa

Acompanyem l’infant per créixer i desenvolupar-se com a persona. Oferim un tracte familiar i afectiu que li doni seguretat. Vetllem pel seu benestar i cobrim le seves necessitats, respectant el ritme de cadascú. També posem límits i vetllem per la seva seguretat.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website