Activitats aquàtiques

Pensem que és molt important incorporar la piscina dins el nostre projecte educatiu, en el qual els esports són part fonamental del procés d’aprenentatge i desenvolupament dels estudiants. S’ofereix, de moment, a la Llar d’Infants, Primària i a Secundària.

Acollida matinal

Aquest servei s’ofereix per a tot l’alumnat de l’escola en horari de matí i de tarda. Podeu triar les dues següents opcions:

Matí i tarda

De 08.00h a 09.00h / de 08.30h a 09.00h De 17.00h a 18.00h / de 17.00h a 18.30h

Menjador

L’estona del menjador és molt més que un servei alimentari. Per suposat, s’estimula l’autonomia del nen/a i l’interès pel menjar saludable; però també és un espai de lleure que consolida l’acció educativa de l’escola.

Extraescolars

Oferim una proposta d’extraescolars variada i adaptada a cada franja d’edat, des de P3 fins a l’ESO.

Casal d’estiu

Durant el mes de juliol, un equip amb un director i/o directora, monitors i monitores i monitoratge de suport, organitzen el Casal d’estiu. L’objectiu d’aquesta activitat és possibilitar als alumnes del nostre centre la realització d’activitats molt diverses: lúdiques, artístiques, preparació de tasques escolars… Sempre amb una metodologia molt propera i seguint la línia pedagògica de l’escola i dels infants, que marca totes les nostres actuacions.

MDP_JOSEPTOUS-103