COLE

Qui som

Amb més de 125 anys d’història, l’escola Josep Tous s’ha consolidat com un dels centres de referència al barri de Sants de Barcelona. Dirigida per la Congregació de les Germanes Caputxines de la Mare del Diví Pastor, oferim una educació integral a l’alumnat, procurant pel desenvolupament harmònic de les seves capacitats intel·lectuals, personals i socials.

Caràcter propi

  • Som una escola humanista, plural i catalana
  • Apostem per la innovació pedagògica

  • Promovem l’educació integral de l’alumnat

  • Eduquem amb una concepció cristiana de la persona i el món

  • Treballem les intel·ligències múltiples

  • Fomentem els valors i el talent de l’alumnat

  • Ajudem a créixer perquè cada alumne arribi a ser una persona lliure

"Som una escola humanista, plural i catalana que aposta per la innovació pedagògica i que treballa per promoure l’educació integral"
A través d’un conjunt d’intel·ligències múltiples, de valors i de talent, l’educador/a ajuda a fer créixer l'alumne perquè arribi a ser una persona lliure.

Instal·lacions

Coneix la nostra escola

Organigrama

El nostre organigrama

Consell escolar

El Consell Escolar és l’organisme que recull el sentir de tota la comunitat educativa. Famílies, professorat, PAS, alumnes i membres de l’equip de direcció es reuneixen per compartir i debatre idees sobre el funcionament i l’organització del centre.

AFA

AFA és una associació sense ànim de lucre que està formada per un grup de pares i mares de lʼescola. Treballa colze a colze amb lʼequip docent i la direcció del centre, sempre amb la intenció dʼaportar idees i dur a terme millores per al nostre alumnat. Al seu torn, es fan ressò de les idees i projectes proposats per les mateixes famílies per tal que es tinguin en consideració.

PASTORAL

La pastoral del nostre centre….


ACCÉS