934 224 640

BENVINGUDA AL CURS 2022/2023

BENVINGUDA AL CURS 2022/2023

Ara sí, donem oficialment la benvinguda al curs 2022-2023! Si dilluns rebíem l’alumnat de la Llar d’infants, Edudació Infantil i Educació Primària, avui ha sigut el torn de Secundària i Batxillerat. Després de dos anys condicionats per les mesures COVID, afrontem aquest nou curs amb il·lusió i moltes ganes de seguir desenvolupant el nostre projecte educatiu. 

A la Llar d’Infants sabem que són dies especials. Tot és nou pels més petits i per això procurem que se sentim com a casa des del primer moment. Toca adaptar-se a les rutines, al dia a dia, i això porta temps. Ho aconseguirem, no en tenim cap dubte. 

Tindrem èxit també a Infantil, on s’inicia una etapa vibrant que serveix per consolidar hàbits i obrir una gran finestra al món: el bon dia, el nom, …

Posteriorment, a Primària, es va polint la lectoescriptura i  treballem a fons la que sens dubte és la clau mestra de tot el procés d’aprenentatge: la lectura. Diversifiquem les metodologies de treball (Ambients de Treball, Treball Cooperatiu, Treball per Projectes, etc.) i això ens permet que l’alumnat vagi sumant coneixements al temps que l’adolescència truca a la porta. 

I així arribem a Secundària, on ens toca entomar nous reptes, adaptant-nos a la proposta curricular de la LOMLOE. Com a principal novetat, enguany destaquem les quatre hores setmanals de projecte que faran tant 1r com 3r d’ESO, associades als Objectius de Desenvolupament Sostenible que l’ONU va fixar l’any 2015. L’acció climàtica i la salut, respectivament, seran els àmbits de treball d’ambdós cursos. 

Un cop finalitzada la Secundària, ens endinsem a Batxillerat. Estem molt contents! Hem de celebrar que tant a primer com a segon s’hagin consolidat les dues línies. En total, som quatre classes i més de 100 famílies que ens han fet confiança per fer front a aquesta última etapa educativa. 

Categories
CreaEscola Quality Certificate for Education Website